Raha teenimine Internetis - müüt või reaalsus?

See ei ole müüt!

Päris valjusti öeldud, või mis? Tegelikult tuleb see väide minu isiklikust kogemusest. Olen raha teenimise võimalusi internetis otsinud ja katsetanud alates 2007 aastast. Selle ajaga olen igasuguseid variante läbi proovinud ning nüüd võin julgelt oma kogemusi jagada. Siin blogis ei tule juttu n.ö raha teenimise võimalustest, kus peab tohutult aega raiskama, selleks et üks või paar Eurot või USD teenida nagu näiteks PTC (Paid to Click) - kus kasutajad teenivad lugedes e-kirju või surfavad ja vaatavad erinevaid veebilehti. Taoliste programmidega üsna raske teenida üle paari Euro kuus. Sellepärast - ÄRA RAISKA NENDE PROGRAMMIDE PEALE AEGA!

Kas lisa 50€, 200€ kuus, või isegi rohkem aitaks sind?

Usun et aitaks. Teenimise võimalused pole tegelikult piiratud. Olen ise teeninud üle 1000€ ühe kuu jooksul ja tean inimesi, kes teenivad internetis kümneid tuhandeid USD kuus. Ei. See pole nali. Reaalsed inimesed ja reaalsed summad. Allpool on paar väljavõtet minu teenitud summadest.

(Väljavõte Amazon.com - USA partnerprogrammis teenitud rahast)

(Väljavõte Amazon.co.uk - Suurbritannia partnerprogrammis teenitud rahast)

(Väljavõte Amazon.de - Saksamaa partnerprogrammis teenitud rahast)
Need on kõigest mõned programmid, milles osalen ja olen kõik väljateenitud summad ilusti kätte saanud.

Kuidas raha teenimine internetis toimib?

Kui nüüd rääkida tõsistest raha teenimise võimalustest, siis neid nii väga palju pole. Siin blogis tahaks kirjeldada võimalusi, millega saaks igaüks hakkama, mis ei nõua mingeid erilisi oskusi, nagu näiteks veebilehtede tegemine, programmerimine jne. Asi on selles, et tõsised interneti ettevõtted (nagu Amazon ja tuhandeid teisi) teevad kõik, et igaüks saaks võimalikult lihtsalt alustada raha teenimist internetis. Nad annavad vajalikud tööriistad (veebilehed, reklaami materjalid jne), sest mida rohkem inimesi võtab osa, seda rohkem teenib see ja teine ettevõte. Selles blogis hakkan kirjeldama raha teenimisest internetis partnerprogrammide abil.
Peatse kohtumiseni,
Jüri Hass

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Kui Sinul on tekkinud küsimusi, siis võid neid julgelt küsida siin. Vastan Sulle niipea kui võimalik.