ClickBank - registreerumine

Selles postituses tahaks teha väikese ülevate ClickBank'i kliendikeskonnast. ClickBank'iga liitumine on tasuta kõigile - nii nendele, kes soovivad oma toodet seal müüa, kui ka nendele, kes tahavad raha teenida partnerina (affiliate). Viskame pilgu avalehele:

Kui sul kontot ei ole veel, siis mine aadressile www.clickbank.com vajuta "Sign Up". Järgmisel lehel näed erinevaid registreerimise võimalusi:
 Pildi peal on mul tähistatud kaks erinevat ala. Punase ala sees on valikud nendele, kes tahaavad oma digitaalseid tooteid müüa, sinises parterite jaoks, kes soovivad internetis raha teenida kui partner (affiliate). Algajatel soovitan vajutada nupule, mille all on kirjutatud "I am a new Affiliate". Järgmisel lehel on tutvustav informatsioon. Soovitan selle läbi lugeda, et saada ülevaade, millega on tegu. Tolle lehe all leiad nupu, millele on vaja klikkida, et alustada registreerumist:
Järgmisel lehel tuleb täita registreerimisvorm. Siin on väga oluline, et täidad kõik väljad ausalt, sest vastasel juhul ei saa sa oma teenitud raha kätte.
Natuke allpool on järgmised väljad:
... ja lõpuks:

Kui need väljad on kõik õigest täidetud, suunatakse sind kliendikeskonda ja sinu e-kirja postkasti peab tulema kiri, mis on järgmiste andmetega:

See on registreerimise kinnituskiri ja on viimane oluline detail registreerimise lõpuni viimiseks. Ava see e-kiri. Seal sees on üks pikk link, millele tuleb klikkida. Peale seda on registreerumine lõppenud suunatakse sind kliendikeskonda. No nii, selleks korraks siis kõik. Järgmises postituses vaatame, kuidas see kliendikeskkond välja näeb ja mida seal leida võib. Edu ja julget peale hakkamist :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Kui Sinul on tekkinud küsimusi, siis võid neid julgelt küsida siin. Vastan Sulle niipea kui võimalik.