Raha teenimine internetis - Mida on selleks vaja?

Selleks, et teenida raha internetis on vaja, et oleksid täidetud tetud tingimused.

1. Arvuti ja juurdepääs internetti.
Siin peaksid asjad selged olema. Pikemalt ei peatu siin.

2. Aeg.
Aeg on raha. Te kõik teate seda. Selleks, et midagi teha, on vaja aega. Enne, kui otsustate alustada raha teenimist internetis, mõelge hoolikalt läbi, kui palju aega teil on, et sellega tegeleda. 1 kuni 2 tundi päevas on ideaalne, et esimesi tulemusi saada esimese 2-3 kuu jooksul, võibolla ka vähem. Tulemused sõltuvad sellest, kui hästi te jälgite efektiivseid strateegiaid.

3. Kannatus, huvi ja kirg kõike seda teha.
Kogemused on näidanud, et inimesed, kes lihtsalt üritavad midagi teha ainult sellel eesmärgil, et ruttu midagi teenida, kukuvad läbi ja ei teeni suurt midagi. Siin on vajalik eelkõige kannatus, sest algus on aega nõudev - see on see aeg, mis kulub õppimisele ja strateegiate selgeks õppimiseks. Uskuge mind, ei ole sellist maagilist süsteemi, mis teeniks teile raha ruttu ja juba homme ilma, et kulutaksite selleks raha. Aga kui raha pole asjade kiirendamiseks, siis peate leidma aja, et õppida, et ehitada üles oma äri jne.

4. Panga konto olemasolu.
Et oma teenitud raha reaalselt kätte saada, on vaja pangakonto olemasolu. Eesti pangad vahendavad neid summasid ilma probleemideta.

Mis puutub investeeringutesse, siis jah, kui teie rahakott võimaldab mõningate summade investeerimist, siis oleks võimalik juba täna alustada ja homme juba näha esimesi summasid. Raha kiirendab protsessi oluliselt.

Oluliseks eeliseks on võõrkeelte oskus. Tahaks, et te mõistate - Eesti on liiga väike riik, et siinsel turul märkimisväärselt teenida. Samas maailm on suur ja teades võõrkeeli, saate palju suuremale auditooriumile pakkuda tooteid. Vaieldamatult inglise keele oskus oleks ideaalne, kuid muude euroopa keelte oskus (saksa, prantsuse, hispaania, itaalia) on täiesti piisav.

Selleks, et selgitada, kellele missugune strateegia sobib, oleks minul tarvilik teada, milliseid keeli te oskate (kui üldse oskate), kui palju teil aega on ja kas saate ja olete valmis midagi investeerima, et alustada lihtsamalt ja kiiremini.

Selleks võtke aga minuga julgelt ühendust ja kirjeldage oma võimalusi ning saatke mulle e-kiri. Ma vastan nii ruttu kui võimalik.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Kui Sinul on tekkinud küsimusi, siis võid neid julgelt küsida siin. Vastan Sulle niipea kui võimalik.