Millest alustada?

Tegelikult siin peaks lähenema individuaalselt, sest igaühel on omad omadused ja võimalused. Siiski on olemas teatud universaalsed põhimõtted.

1. Otsusta alustada!
Tõepoolest, see on kõige esimene samm raha teenimisele internetis (ja tegelikult ka reaalses elus). Muidugi enne seda peaks kindlaks tegema, kas see sobib sinule.
Sind aitavad selles järgmised postitused:
Raha teenimine internetis - Mida on selleks vaja?
Raha teenimine internetis - kellele see sobib?

2. Vali nišš.
See tegevus on üks olulisemaid. Olen näinud ja näen iga päev inimesi, kes "tahaksid" internetis raha teenida ja teevad kõike uisa-päisa - puudub selge suund. Tegelikult pole üldse raske leida oma nišš. Siin aitavad sinu enda harrastused ja oskused, samas võivad ka puudused olla abiks (näiteks üleliigne kehakaal ja selle vähendamine - kusjuures väga tulus nišš). Harrastustest sobivad täiesti kõik harrastused, mis on tsiviliseeritud ühiskonnas aktsepteeritavad. Sulle meeldib spordiga tegeleda? See on super hea suund. Tänapäeva maailmas on sport väga populaarne. Kusjuures pole vahet, millise spordiliigiga sa tegeled. Sulle meeldib kalastad? Terves maailmas on miljoneid samasuguseid kalastajaid. Aiandus? Väga hea nišš. Loomakasvatus? Joonistada? Fotografeerida? Arvutiga mänge mängida? Autosid remontida? No igal inimesel on kasvõi üks harrastus, millest saaks alustada. Kui neid harrastusi on mitu, vali esialgu üks lemmik. Korraga kõigega tegeleda sa lihtsalt ei suuda alguses. Hiljem võid ja tegelikult peaksidki lisama oma interneti ärisse teisigi nišše, kuid esialgu alusta ühest. Tasa sõuad, kaugele jõuad!

3. Pane paika plaan, kui palju aega sa selleks päevas ja/või nädalas kulutad. Sellise plaani koostamine distsiplineerib ja aitab sinu tulevase interneti äri stabiilsele kasvule kaasa.

4. Vali strateegia, kuidas sa kavatsed oma olemasolu internetis avalikustada.
Neid on üsna mitu. Lihtsamad, kuid samas ühed efektiivsemad  - alusta oma ajaveeb e blogi. Sotsiaalsed võrgud - Facebook, Twitter. YouTube - väga võimas raha tegemise (interneti turunduse) tööriist internetis.

5. Vali keel ja sellega sihtgrupp.
Siin on väga hea, kui oskate mingisuguseid võõrkeeli. Pole oluline, kas oskad saksa, inglise, prantsuse, itaalia, hispaania vm keelt. Muidugi inglise keele oskus annab võimaluse siseneda ühte kõige tulusamasse turgu, kuid teised keeled pole sugugi mitte kehvemad. Kõik Lääne-Euroopa riigid on väga head turud. Kindlasti on mõnel lugejal küsimus, mida teha kui võõrkeeli ei tea. Isegi sellisel juhul on võimalik alustada tulusat ettevõtmist internetis. Siin postituses ei saa kõike lahti seletada. Sellest tuleb juttu hilisemates postitustes.

6. Vali partnerprogramm sõltuvalt eelnevatele otsustele. Hetkel ei hakka ma neid siin nimetama, sest nagu ma alguses mainisin, peaks sulle soovituse andmiseks lähenema individuaalselt. Kui soovid personaalset soovitust, siis saada palun mulle e-kiri, kus eelpool mainitud otsused on kirjeldatud.

Küsimused ja kommentaarid väga teretulnud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Kui Sinul on tekkinud küsimusi, siis võid neid julgelt küsida siin. Vastan Sulle niipea kui võimalik.