Partnervõrgustikust ClickBank - kaks viisi raha teenimiseks

Täna tahaks lähemalt rääkida ühest populaarsemast digitaalsete toodete (eRaamatud, Tarkvara, digitaalsed teenused) partnervõrgustikust, mis annab võimaluse internetis raha teenida inimestele üle kogu maailma, kaasaarvatud Eesti elanikele. Selle partnervõrgustiku nimi on ClickBank.


Selle partervõrgustikuga on võimalik raha teenida kahel viisil:
1. müüa ise oma digitaalseid tooteid, selliseid nagu eRaamatud, videokursused, veebilehega tasulist liikmeskonda ja tarkvara. Kõige lihtsam variant on eRaamatute müük, tingimus on, et sina oled selle raamatu autor või sinul on kõik õigused selle eRaamatu avaldamiseks. ClickBank'i süsteemis nimetatakse toodete omanikke "vendor". Miinus on see, et seal ei saa avaldada eestikeelseid eRaamatuid, kuid tegelikult pole see just suur probleem, sest raamatud saab tõlkida keeltesse, mida seal toetatakse - inglise, saksa, prantsuse, hispaania, portugali ja itaalia keelde. Kui sul on toode, siis selle turustamisega hakkavad tegelema miljonid partnerid üle maailma, kes saavad selle toote müügi eest teatud osa. Selles see partnervõrkude (affiliate networks või partner network) eelis ongi - sinu mure on toode, müüma hakkavad teised. Siin on oluline pakkuda partneritele piisavalt atraktiivne protsent toote maksumusest. Enamus partnereid eelistavad tooteid, millest nemad saavad 75%. Nii et siin ei tasu kitsi olla, sest igal juhul on võimalik teenida kümneid ja sadu tuhandeid eurosid iga kuu. Muidugi toode peaks ka olema väärtuslik. Lühidalt: sinul on toode, mida hakkavad müüma miljonid partnerid (affiliate). Investeeringud madalad, võimalik tulu võimas. Alustamiseks mine clickbank'i kodulehele.

2. teine viis seal raha teenida on olla partner (affiliate) ja müüa teiste inimeste tooteid. Sinu põhiline töö saab olema turustada valitud tooteid aktsepteeritavate internetiturunduse strateegiate abil. Kui suudad aktsepteeritaval meetodil suunata huvilisi sinu id-ga varustatud spetsiaalse lingi abil toote lehele ja kui seal sooritatakse ost, võid teenide kuni 75% toote hinnast. Nii mõnedki taolised partnerid teenivad kümneid, isegi sadu tuhandeid. Põhimõtteliselt siin tuleb selgeks õppida efektiivsed turustamise meetodid, millest üks on näiteks tootega seotud ajaveebide kirjutamine. Neid turustamise strateegiaid on veelgi, ühed nõuavad rahalisi investeeringuid, teised ajalist.

Täpsemad juhised, kuidas üks ja teine variant töötab, leida alljärgnevatest allikatest:
Kui tahad müüa oma digitaalset toodet, mine:
https://support.clickbank.com/categories/20075052-Vendor-Help

Kui tahad liituda partnerina ja hakata raha teenima kohe, siis:
https://support.clickbank.com/categories/20075492-Affiliate-Help

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Kui Sinul on tekkinud küsimusi, siis võid neid julgelt küsida siin. Vastan Sulle niipea kui võimalik.